Tofu Ciasto Czekoladowe

Tofu Ciasto Czekoladowe
Tofu ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 405 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonych migdałów, oleju roślinnego, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Tort Szyfonowy Mini Tofu, Ciasto Czekoladowe Tofu, oraz Czekoladowy Mus Z Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
W średniej misce wymieszać mąkę, zmielone migdały i 1 łyżkę brązowego cukru. Zagnieść na maśle, aby uformować ciasto. Mocno docisnąć ciasto do dna przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Za pomocą blendera połącz tofu, pozostały cukier, olej, sok pomarańczowy, likier czekoladowy, kakao i ekstrakt z migdałów. Zmiksować na gładką i kremową masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier CzekoladowyLikier Czekoladowy
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Rozprowadzić ciasto w równomiernej warstwie na przygotowanej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec przez 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostawić ciasto do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez noc. To ciasto musi być dokładnie zimne, aby prawidłowo ustawić, w przeciwnym razie będzie cieknące jak budyń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn