Toffi Cookie Balls
Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka z chipsami toffi, batony toffi pokryte czekoladą, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki Toffi, Toffi Noel Nut Balls, oraz No-Bake Lepkie Kulki Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj serek śmietankowy, okruchy ciastek i 2 łyżki. posiekane batoniki toffi aż do wymieszania.
Kształt na 30 (1-calowe) kulki; umieść w pojedynczej warstwie w płytkiej patelni. Zamrażać 10 min.
Przykryj obramowaną blachę do pieczenia woskowanym papierem. Zanurz kulki ciasteczek w roztopionej czekoladzie, obracając się, aby równomiernie pokryć każdą kulkę czekoladą; umieść na przygotowanej blasze do pieczenia. Lekko naciśnij Pozostałe posiekane toffi bar do szczytów kulek.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka można łączyć z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "