Todd English ' S Bouillabaisse

Todd English ' S Bouillabaisse
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Todd English ' S Bouillabaisse może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1121 kalorii, 78g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 14,51 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, seler, małże i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Todd ' s Minty Pea Dip, oraz Suflet Dyniowy Z Toddem.

Instrukcje

1
Zrób bulion: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Przetrzyj ości rybne pastą pomidorową i umieść na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Przenieść do piekarnika i piec do ciemnobrązowego, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

62 łyżki roztopionego masłabagietkabagietka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory pokruszone w puszkachpomidory pokruszone w puszkach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka6marchew, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala namarchew, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala na1bunchseler naciowy, pokrojony o grubości 1/4 cala naseler naciowy, pokrojony o grubości 1/4 cala na4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.małżemałże10krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprzGruba sól i świeżo zmielony czarny pieprz10krewetki i żyłkiGruba sól i świeżo zmielony pieprzGruba sól i świeżo zmielony pieprz6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mątwa oczyszczonamątwa oczyszczona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane zielone liście kopru włoskiegoposiekane zielone liście kopru włoskiego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany koper włoskidrobno posiekany koper włoski2Cebulki kopru włoskiego, pokrojone o grubości 1/4 cala naCebulki kopru włoskiego, pokrojone o grubości 1/4 cala na4Średnia żółta cebula, posiekanaDomowe Stado RybDomowe Stado Ryb1zostawićPosiekana świeża płaska natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana świeża płaska natka pietruszki, do dekoracji6goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach12jumbos2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili3pory, tylko białe części, pokrojone w plastrypory, tylko białe części, pokrojone w plastry571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.12 sztuk żabnicy12 sztuk żabnicy9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.małże, oskubane i wypatroszonemałże, oskubane i wypatroszone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia10krewetki i żyłkiOliwa z oliwekOliwa z oliwek2cebula pokrojona w plasterkicebula pokrojona w plasterki2Batoniki toffi Heathświeżo starta skórka pomarańczowaświeżo starta skórka pomarańczowa2pomarańcze, pokrojone na pół i w plasterkipomarańcze, pokrojone na pół i w plasterki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePernodPernod2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePernodPernod2czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona12 łyżeczki czosnku w proszkuszafranszafran23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży szafranświeży szafran571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.12 pasiastych utworów basowych12 pasiastych utworów basowych2kilogramyLucjan czerwony, Żabnica lub kości basowe w paski, głowy usunięteLucjan czerwony, Żabnica lub kości basowe w paski, głowy usunięte4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu750mLsbiałe wino, takie jak Chardonnaybiałe wino, takie jak Chardonnay10krewetki i żyłkiRouille for BouillabaisseRouille for Bouillabaisse
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia74
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn