Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Todd English ' S Bouillabaisse może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1121 kalorii, 78g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 14,51 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, seler, małże i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Todd ' s Minty Pea Dip, oraz Suflet Dyniowy Z Toddem.
Instrukcje
1
Zrób bulion: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. Przetrzyj ości rybne pastą pomidorową i umieść na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Przenieść do piekarnika i piec do ciemnobrązowego, o 15 protokół.