Toad-in-the-hole w 4 prostych krokach

Toad-in-the-hole w 4 prostych krokach
Toad-in-the-hole w 4 prostych krokach wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. To danie główne ma 1109 kalorii, 51g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.9 za porcję. Jeśli masz mąkę, olej słonecznikowy, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 851 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ropucha W Dziurze, Ropucha W Dziurze, oraz Ropucha w dziurze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Do dużej miski wymieszaj 210 g mąki i wymieszaj 1 łyżeczkę musztardy angielskiej w proszku z dużą szczyptą soli. Zrobić studzienkę w środku, rozbić w 4 jajkach, a następnie wlać trochę z 400 ml mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda AngielskaMusztarda Angielska
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Ubić mieszaninę, stopniowo włączając część mąki, aż do uzyskania gładkiego ciasta w studni. Teraz dodaj trochę więcej mleka i kontynuuj mieszanie, aż całe mleko i mąka zostaną zmieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ciasto jest gotowe: powinieneś teraz mieć gładkie, bez grudek ciasto, które jest konsystencją podwójnej śmietany. Wymieszaj liście z 4 gałązek tymianku, a następnie przełóż ciasto z powrotem do dzbanka, w którym zmierzyłeś mleko, dla łatwiejszego nalewania później. Użyj nożyczek, aby przeciąć ogniwa między 8 zwykłymi kiełbasami wieprzowymi, a następnie wrzuć je do puszki do pieczenia o wymiarach 20 x 30 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa WieprzowaKiełbasa Wieprzowa
Podwójny KremPodwójny Krem
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
5
Dodaj 1 łyżkę oleju słonecznikowego, wrzucając do niego kiełbaski, aby dokładnie pokryć podstawę puszki, a następnie piecz w piekarniku przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Gotuj ciasto: weź gorącą tacę z piekarnika, a następnie szybko wlej ciasto, które powinno skwierczeć i trochę bąbelkować, gdy po raz pierwszy uderzy w gorący tłuszcz. Włożyć z powrotem do piekarnika, a następnie piec przez 40 minut, aż ciasto jest gotowane przez, dobrze wyrośnięte i chrupiące. Sprawdzić po 40 minutach, przykryć luźno folią, jeśli za bardzo się brązowieje. Jeśli wepchniesz końcówkę noża do ciasta na środku tacy, powinien być ustawiony, a nie lepki lub ciekły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Zrobić sos: zmiękczyć 2 pokrojone cebule z 1 łyżką oleju słonecznikowego na dużej patelni nieprzywierającej przez około 20 minut, często mieszając, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Posypać 1 łyżeczką miękkiego brązowego cukru przez ostatnie 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
9
Dodaj łyżkę zwykłej mąki, a następnie gotuj, ciągle mieszając, przez 2 minuty, aby pokryć cebulę i nie ma suchej mąki. Stopniowo wlać 500 ml bulionu wołowego, dobrze mieszając, aby uzyskać gładki SOS. Bańka przez 4-5 minut, aby zagęścić, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bulion WołowyBulion Wołowy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Przetnij ropuchę w dziurze na duże kliny i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn