To tylko wieprzowina...i Chutney

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc daj to tylko wieprzowina...i Chutney. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 127g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, nasiona kopru włoskiego, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, saunth chutney lub Sonth Chutney / słodki tamaryndowy chutney, oraz Śliwkowy Chutney z wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średniej misce, połączyć cynamon, chili, kminek, koper włoski, papryka, pieprz i sól.
Każdy schab natrzeć obficie mieszanką przypraw.
Odstawić wieprzowinę na 20 do 30 minut w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej dużą patelnię saute na średnim ogniu. Po nagrzaniu dodać wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni.
Umieścić polędwiczki wieprzowe na patelni i podsmażyć wieprzowinę ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronę.
Włożyć podsmażoną wieprzowinę do piekarnika i gotować, aż termometr odczytu od 155 do 160 stopni F, 20 do 30 minut.
Wyjmij polędwiczki z piekarnika, połóż je na talerzu lub desce do krojenia, namiocie z folią i pozostaw mięso na 10 minut.
Pokroić wieprzowinę w 1-calowe plastry grubości i łyżką liberalnych ilości żurawiny Chutney nad wieprzowiną i cieszyć!
W średnim rondlu dodaj cebulę, czosnek, 1/2 do 3/4 szklanki wody, ocet, cukier, imbir, ziele angielskie, koper włoski, chile i goździki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodać żurawinę do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotuj mieszaninę, aż żurawina się rozpuści i zacznie zmiękać i rozkładać. Jeśli zbyt dużo płynu odparuje, po prostu dodaj więcej wody i gotuj, aż osiągniesz pożądaną konsystencję. Chutney powinien być na twardszej / chunkier stronie galaretki. Po ugotowaniu chutney doprawiamy solą i pieprzem.