Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przyprawy, więc daj to tylko wieprzowina...i Chutney. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 127g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 1031 kalorii. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, nasiona kopru włoskiego, sól koszerną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, saunth chutney lub Sonth Chutney / słodki tamaryndowy chutney, oraz Śliwkowy Chutney z wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W średniej misce, połączyć cynamon, chili, kminek, koper włoski, papryka, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Uncje Płynu świeżej Wody
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Każdy schab natrzeć obficie mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Schab
4
Odstawić wieprzowinę na 20 do 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Rozgrzej dużą patelnię saute na średnim ogniu. Po nagrzaniu dodać wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, Obrane
6
Umieścić polędwiczki wieprzowe na patelni i podsmażyć wieprzowinę ze wszystkich stron, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Włożyć podsmażoną wieprzowinę do piekarnika i gotować, aż termometr odczytu od 155 do 160 stopni F, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Wyjmij polędwiczki z piekarnika, połóż je na talerzu lub desce do krojenia, namiocie z folią i pozostaw mięso na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Pokroić wieprzowinę w 1-calowe plastry grubości i łyżką liberalnych ilości żurawiny Chutney nad wieprzowiną i cieszyć!
Składniki, których będziesz potrzebować
Chutney żurawinowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
W średnim rondlu dodaj cebulę, czosnek, 1/2 do 3/4 szklanki wody, ocet, cukier, imbir, ziele angielskie, koper włoski, chile i goździki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Dodać żurawinę do garnka i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotuj mieszaninę, aż żurawina się rozpuści i zacznie zmiękać i rozkładać. Jeśli zbyt dużo płynu odparuje, po prostu dodaj więcej wody i gotuj, aż osiągniesz pożądaną konsystencję. Chutney powinien być na twardszej / chunkier stronie galaretki. Po ugotowaniu chutney doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)