Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym

Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym
Końcówki wołowe i sos Merlot z wołowiną i cebulą ryż może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, pietruszka, brązowy sos mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 469 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Patelnia wołowina porady i sos, Proste końcówki wołowe i sos, oraz Tipsy wołowe z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić mąkę, 1/4 Puchar sos Worcestershire, czosnek w proszku, i przyprawione sól w dużej misce, aż gładka i wrzucić końcówki wołowiny w mieszaninie mąki do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Usuń wołowinę łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać olej roślinny w dużej ciężkiej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i 1 małą posiekaną cebulę w oleju, aż cebula będzie przezroczysta, o 8 protokół. Mieszać w przyprawione końcówki wołowiny i gotować i mieszać, aż wołowina jest rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać bulion wołowy i ubić suchy brązowy sos wymieszać do mieszaniny wołowiny, aż będzie gładka; wymieszać w 1/2 łyżeczka sos Worcestershire, liść laurowy, pietruszka, i merlot. Doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień; dusić, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
MerlotMerlot
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Przełożyć do wolnej kuchenki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Około 25 minut przed podaniem, roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i gotować i mieszać 1 mały posiekaną cebulę, aż przezroczyste, o 5 minut. Wymieszać ryż do mieszaniny i wlać consomme wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Gotuj ryż na wolnym ogniu, aż stanie się miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut; odstawić ryż na 5 minut, przykryj go widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Podawać końcówki wołowe i sos na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn