Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym

Tipsy wołowe i sos Merlot z ryżem wołowym i cebulowym
Końcówki wołowe i sos Merlot z wołowiną i cebulą ryż może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, pietruszka, brązowy sos mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 469 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Patelnia wołowina porady i sos, Proste końcówki wołowe i sos, oraz Tipsy wołowe z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić mąkę, 1/4 Puchar sos Worcestershire, czosnek w proszku, i przyprawione sól w dużej misce, aż gładka i wrzucić końcówki wołowiny w mieszaninie mąki do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Usuń wołowinę łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Rozgrzać olej roślinny w dużej ciężkiej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby i 1 małą posiekaną cebulę w oleju, aż cebula będzie przezroczysta, o 8 protokół. Mieszać w przyprawione końcówki wołowiny i gotować i mieszać, aż wołowina jest rumiane i nie Różowy wewnątrz, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać bulion wołowy i ubić suchy brązowy sos wymieszać do mieszaniny wołowiny, aż będzie gładka; wymieszać w 1/2 łyżeczka sos Worcestershire, liść laurowy, pietruszka, i merlot. Doprowadzić do duszenia i zmniejszyć ogień; dusić, aż sos zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
MerlotMerlot
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Przełożyć do wolnej kuchenki, przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
Około 25 minut przed podaniem, roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i gotować i mieszać 1 mały posiekaną cebulę, aż przezroczyste, o 5 minut. Wymieszać ryż do mieszaniny i wlać consomme wołowiny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć. Gotuj ryż na wolnym ogniu, aż stanie się miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 15 minut; odstawić ryż na 5 minut, przykryj go widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Podawać końcówki wołowe i sos na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn