Krem z curry zupa orzechowa
Krem z curry zupa orzechowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 431 kalorii, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Curry, udekoruj: orzeszki ziemne, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantna Curry Peanut Soup, Curry zupa z marchwi, jabłek i orzeszków ziemnych, oraz Curry Krem Z Zupy Grzybowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i smażyć 5 minut.
Dodać czosnek; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać z mąką, curry i papryką, aż będzie gładka; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Wymieszać masło orzechowe i pół na pół; gotować, stale mieszając, 3 do 4 minut lub do dokładnie ogrzanego. Lekko schłodzić.
Mieszanka procesowa, partiami, w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Dekorować, w razie potrzeby.