Tina ' s Shortbread Chocolate Chip Cookies
Kruche ciasteczka czekoladowe Tina wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 263 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz proszek do pieczenia, masło, orzechy włoskie i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Kruche, Ciasteczka Czekoladowe Kruche, oraz Ciasteczka Czekoladowe Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać, odstawić. W średniej misce, śmietany masło i cukier razem, aż puszyste. Stopniowo wymieszać suche składniki, a następnie wymieszać orzechy włoskie i chipsy czekoladowe.
Rolka lub miarka ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego.
Umieść je na nieprzygotowanych arkuszach ciasteczek w odległości 1 1/2 cala. Lekko spłaszczyć ciasteczka.
Piec przez 15 do 20 minut, aż będzie jasno złoty kolor.
Wyjąć z arkuszy do ostygnięcia na stojakach.