Tin Roof Pie

Tin Roof Pie
Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 85 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać karmelowe lody polewa, gotowy do użycia smak czekoladowy crumb crust, planters koktajl orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tin Roof Sundae Pie, Lody Na Blaszanym Dachu, oraz Tin Roof Sundae Pie.

Instrukcje

1
Dodaj 1/2 szklanki każdej z karmelu polewy i orzechy do lodów w misce; wirować łyżką aż marbleized. Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
3
Przed podaniem skropić ciasto pozostałą polewą karmelową, posypać pozostałymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn