Tin Roof Fudge Pie
Przepis Tin Roof Fudge Pie może z grubsza zaspokoić Twoje pragnienie kreolskie 30 minut. Za 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 6G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, karmelki, orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Tin Roof Pie, Lody Z Blaszanego Dachu, oraz Lody Z Blaszanego Dachu.
Instrukcje
W małym rondelku rozpuść czekoladę i masło na małym ogniu; mieszając, aż będzie gładka.
Rozłóż na dnie i po bokach Skórki; wstaw do lodówki, aż czekolada się zestali.
W przypadku warstwy orzeszków ziemnych w małym rondelku rozpuść karmelki i śmietanę na małym ogniu, często mieszając, aż będą gładkie.
Zdjąć z ognia; dodać orzeszki ziemne. Łyżka do skorupy ciasta; przechowywać w lodówce.
W przypadku warstwy czekolady w kuchence mikrofalowej rozpuść czekoladę i masło na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładkie.
Tymczasem w dużej misce ubij śmietanę i wanilię, aż utworzą się miękkie szczyty. Ostrożnie złóż jedną trzecią bitej śmietany do masy czekoladowej; dodać pozostałą bitą śmietanę.
Rozłóż na warstwie orzeszków ziemnych; wstaw do lodówki, aż stwardnieje.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i orzeszkami ziemnymi.
Do polewania w małym rondelku rozpuść karmelki, śmietanę i masło na małym ogniu. mieszając, aż będzie gładka.
Skrop ciasto. Przechowywać w lodówce.