Tilapia z Tomatillos i awokado wypełnione Maque Choux
Tilapia z pomidorami i awokado wypełnione Maque Choux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tilapia Kim z Maque Choux, Maque Choux, oraz Maque Choux dla podobnych receptur.
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj 1 łyżkę oleju, 1 obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzej żaroodporny talerz do serwowania w ciepłym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Saute ryby 3 minuty z każdej strony lub aż nieprzezroczyste. Wyciśnij sok z 1/2 limonki na rybę i ostrożnie przesuń filety na ciepły talerz. Przykryj rybę, aby była ciepła. Powrót patelni do ciepła i dodać pozostałą łyżkę oleju, 1 obrót patelni. Na średnim ogniu, szybko podsmażyć czerwoną cebulę, jalapeno i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Podsmażyć minutę lub tak, dodać pokrojone w kostkę pomidory z nasion i soków. Doprawić mieszankę grubą solą i podsmażyć mieszaninę warzyw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Takie Jak Pestki Dyni
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Po uzyskaniu sosu pracy, dostać drugą patelnię gorąco na umiarkowanym ogniu do maque choux.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (1 obrót patelni) posiekaną cebulę, jalapeno i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Saute 2 lub 3 minuty. Pracując na talerzu, aby złapać mleczne soki, zeskrobać kukurydzę z kolby. Rozbić ziarna i wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
10
Kukurydzę połączyć z papryką i cebulą. Doprawić posypką cukru, szczyptą pieprzu cayenne i solą. Gdy mieszanina pęcherzyków, zmniejszyć ogień, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
11
Masło pokroić na kawałki i wymieszać z mieszanką kukurydzianą. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż kremowy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
12
Gdy kukurydza działa, wróć do sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Dodaj piwo i sok z 1/2 limonki i kolendry na patelnię. SOS dusić 5 minut dłużej, a następnie łyżką gorącym sosem dół na filety rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Awokado pokroić w 1/2 długości i usunąć pestki. Wycisnąć sok z limonki na awokado, aby zapobiec ich brązowieniu i doprawić je odrobiną grubej soli. Ułóż na talerzu.
Aby służyć, wypełnić awokado z maque choux, pozwalając kukurydza rozlać w dół i po bokach awokado na półmisek. Dojrzałe awokado jest łyżką z dala od skóry z kawałkami kremowej, ciepłej kukurydzy i papryki.
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.