Tilapia z Tomatillos i awokado wypełnione Maque Choux
Tilapia z pomidorami i awokado wypełnione Maque Choux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tilapia Kim z Maque Choux, Maque Choux, oraz Maque Choux dla podobnych receptur.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 1 łyżkę oleju, 1 obrót patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzej żaroodporny talerz do serwowania w ciepłym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Saute ryby 3 minuty z każdej strony lub aż nieprzezroczyste. Wyciśnij sok z 1/2 limonki na rybę i ostrożnie przesuń filety na ciepły talerz. Przykryj rybę, aby była ciepła. Powrót patelni do ciepła i dodać pozostałą łyżkę oleju, 1 obrót patelni. Na średnim ogniu, szybko podsmażyć czerwoną cebulę, jalapeno i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podsmażyć minutę lub tak, dodać pokrojone w kostkę pomidory z nasion i soków. Doprawić mieszankę grubą solą i podsmażyć mieszaninę warzyw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Takie Jak Pestki Dyni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Po uzyskaniu sosu pracy, dostać drugą patelnię gorąco na umiarkowanym ogniu do maque choux.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (1 obrót patelni) posiekaną cebulę, jalapeno i czerwoną paprykę.
Saute 2 lub 3 minuty. Pracując na talerzu, aby złapać mleczne soki, zeskrobać kukurydzę z kolby. Rozbić ziarna i wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Kukurydzę połączyć z papryką i cebulą. Doprawić posypką cukru, szczyptą pieprzu cayenne i solą. Gdy mieszanina pęcherzyków, zmniejszyć ogień, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Masło pokroić na kawałki i wymieszać z mieszanką kukurydzianą. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu i gotować, aż kremowy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
12
Gdy kukurydza działa, wróć do sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Dodaj piwo i sok z 1/2 limonki i kolendry na patelnię. SOS dusić 5 minut dłużej, a następnie łyżką gorącym sosem dół na filety rybne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Awokado pokroić w 1/2 długości i usunąć pestki. Wycisnąć sok z limonki na awokado, aby zapobiec ich brązowieniu i doprawić je odrobiną grubej soli. Ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Suszony Pieprz Arbol
16
Aby służyć, wypełnić awokado z maque choux, pozwalając kukurydza rozlać w dół i po bokach awokado na półmisek. Dojrzałe awokado jest łyżką z dala od skóry z kawałkami kremowej, ciepłej kukurydzy i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
17
Umieść awokado obok przyozdobionej ryby i ciesz się sorbetem limonkowym z malinami i Grand Marnier.
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.