Tilapia Veracruz
Tilapia Veracruz jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kolendrę, ser cheddar jack, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Veracruz Style Tilapia, Tilapia Veracruz Z Cilantro Rice Recipe, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 13x9 cali; skropić 1/2 mieszanki opatrunkowej. Wrzucić pomidory i oliwki z pozostałą mieszaniną dressing.
Piec ryby 20 min.; wierzch z mieszanką pomidorową i serem.
Piec 5 min. lub do czasu, aż ser się roztopi i ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.