Tilapia Po ' Boys
Tilapia Po ' Boys to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, majonez, ostry sos i chipsy ziemniaczane oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zdrowe Grillowane Tilapia Po ' Boys, Grillowana Tilapia Po ' Boys z domowym sosem tatarskim, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce, połączyć mąkę i przyprawy owoców morza. Tilapię posmarować mieszanką mąki (odklejając nadmiar).
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować tilapia w partiach aż gotowane przez, 3 do 4 minut na stronę, dodając więcej oleju do miski, jeśli to konieczne.Dzieląc równomiernie, rozprowadzić majonez na bagietce. Formować kanapki z bagietką, sałatą, chipsami ogórkowymi i tilapią.
Podawać z ostrym sosem i chipsami ziemniaczanymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.