Tilapia Pieczona
Pieczona Tilapia wymaga ok. 1 godzina i 14 minut od początku do końca. Ten przepis służy 50 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 43 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tilapia, krakersy soda, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Cała Pieczona Tilapia, Tilapia Pieczona, oraz Tilapia Pieczona są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W blenderze lub torbie na suwak zmiażdż krakersy.
W szerokiej średniej misce wymieszaj olej, ocet, sól czosnkową i czosnek powder.In osobna miska, beat eggs.Note:.It zaleca się pozostawienie filetów marynowanych w mieszaninie octu/oleju przez co najmniej 30 minut (jest to opcjonalne)po marynowaniu lub pokryciu filetów mieszaniną oleju/octu. Filety przykryć jajkami, a następnie umieścić na krakersach do przykrycia.
Umieścić je w natłuszczonej patelni i piec w temperaturze 177° przez 30 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.