Tilapia Karmelizowana Cebula Pomidory I Kozi Ser

Tilapia Karmelizowana Cebula Pomidory I Kozi Ser
Tilapia karmelizowana cebula pomidory i kozi ser jest bezglutenowe i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.64 za porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, koziego sera, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem, Quesadillas ze szpinakiem i kozim serem z karmelizowaną cebulą i suszonymi pomidorami, oraz Farfalle Z Kurczakiem, Pomidorami, Karmelizowaną Cebulą I Kozą C dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn