Tie Dye Poke Cake

Tie Dye Poke Cake
Need a deser bezmleczny? Tie Dye Poke Ciasto może być super przepis spróbować. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieszankę ciasta, bitą lukier waniliowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort, oraz Wszystkie Naturalne Ciasto Mix Truskawkowe Poke Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i białka jaj. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Białka JajBiałka Jaj
Ciasto MixCiasto Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W międzyczasie, w 3 oddzielnych miseczkach, wlać 1/3 szklanki wrzącej wody na każdą żelatynę smakową; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Poke ciepłe ciasto każdy cal z drewnianym szpikulcem w połowie ciasta, skręcając szpikulec tam iz powrotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać każdy kolor żelatyny losowo na ciasto, dzięki czemu żelatyna wypełnić otwory. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
4
Ciasto z mrozem. Z dekoracyjnych żeli, rysować pionowe linie 1/4 cala od siebie na lukier, naprzemienne kolory. Pociągnij pędzel z drobną końcówką w linii prostej we wszystkich kolorach. Powtórz, przerabiając w tę i z powrotem z jednej strony ciasta na drugą, aby uzyskać efekt tie-dye.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
5
Roll fondant do 1/8-cala grubości; pokroić w okrągłe i kształty kwiatów. Włóż wykałaczki do połowy wycięcia; udekoruj plasterki ciasta zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Lukier KremowyLukier Kremowy
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn