Tie Dye Poke Cake
Need a deser bezmleczny? Tie Dye Poke Ciasto może być super przepis spróbować. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mieszankę ciasta, bitą lukier waniliowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto limonkowe PLUS doskonały Biały tort, oraz Wszystkie Naturalne Ciasto Mix Truskawkowe Poke Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i białka jaj. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut.
W międzyczasie, w 3 oddzielnych miseczkach, wlać 1/3 szklanki wrzącej wody na każdą żelatynę smakową; mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Poke ciepłe ciasto każdy cal z drewnianym szpikulcem w połowie ciasta, skręcając szpikulec tam iz powrotem.
Wlać każdy kolor żelatyny losowo na ciasto, dzięki czemu żelatyna wypełnić otwory. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Ciasto z mrozem. Z dekoracyjnych żeli, rysować pionowe linie 1/4 cala od siebie na lukier, naprzemienne kolory. Pociągnij pędzel z drobną końcówką w linii prostej we wszystkich kolorach. Powtórz, przerabiając w tę i z powrotem z jednej strony ciasta na drugą, aby uzyskać efekt tie-dye.
Roll fondant do 1/8-cala grubości; pokroić w okrągłe i kształty kwiatów. Włóż wykałaczki do połowy wycięcia; udekoruj plasterki ciasta zgodnie z życzeniem.