The Puffy
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Puffy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 24 centy za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. 9 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt waniliowy, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy obejmują Puffy Omlet, Puffy Kasza, oraz Puffy Lobster Turnovers.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Połączyć skrócenie, cukier i brązowy cukier w misce roboczej miksera i śmietanę, aż będzie lekki i puszysty. W międzyczasie przesiać razem mąkę, sól i proszek do pieczenia i odstawić.
Dodać jajka 1 na raz do śmietany mieszaniny. Następnie dodaj wanilię. Zwiększ prędkość, aż do całkowitego włączenia.
Po ustawieniu miksera na niskim poziomie powoli dodawaj suche składniki do skracania i dobrze łącz. Wymieszaj czekoladowe chipsy. Schłodzić ciasto. Miarka na pergaminowej blachy do pieczenia, 6 na arkuszu.
Piecz przez 13 minut lub aż zbrązowieje i opuchnie, sprawdzając ciasteczka po 5 minutach. Obróć blachę do pieczenia, aby uzyskać równomierne brązowienie. Schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku.