The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked

The Fake Shack, Mach Two: The Double Shack Stack Cracked
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać fałszywe Shack, Mach dwa: podwójny stos Shack pęknięty spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 86g białka, 560g tłuszczu, oraz w sumie 5788 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 9,86 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czapki portobello grzyb, olej roślinny, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 127 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj The Fake Shack (lub The Shack Burger w domu), Tourtière du Shack, oraz Kanapki Z Fish Shack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić wołowinę równomiernie na cztery 4-uncji pasztecików i kształt każdy w krążek około 2 cali wysokości 2,5 cali szerokości. Odstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Linia duża płyta z potrójną warstwą ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Umieść czapki grzybowe na talerzu i wierzch za pomocą innych trójwarstwowych ręczników papierowych. Top z ciężką drugą płytką i kuchenką mikrofalową na dużym ogniu, aż grzyby będą całkowicie miękkie i elastyczne, około 4 minut (będą bardzo gorące). Alternatywnie, grzyby parowe w parowniku do miękkości, o 10 protokół. Po lekko ostygnięciu mocno naciśnij między ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Połącz muenster z serem cheddar i podziel na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
MuensterMuenster
5
Umieść jedną nasadkę grzybkową górną stroną w dół na 12-calowym kwadracie plastikowej folii. Uformować połowę sera na 3-calowy patty i umieścić na szczycie czapki grzybowej. Wierzch z drugą pokrywą grzybkową, wierzch do góry. Zbierz plastikową folię i skręć, aby uformować grzyby i ser w zwarty kształt patty. Powtórzyć z pozostałymi grzybami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Pracując jeden pieczarkowy patty, płaszcz w mące, zanurzyć w myciu jaj, i płaszcz w bułce tartej. Wróć na drugą warstwę mycia jajek i drugą warstwę bułki tartej. Powtórz z drugim patty grzybowym i pozwól obu pasztetom odpocząć w okruchach przez pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
W międzyczasie rozgrzej olej w wok lub smażyć na patelni do 191° na dużym ogniu (użyj termometru).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Dodać placki grzybowe do gorącego oleju i smażyć, wstrząsając delikatnie, aż złoty kolor z pierwszej strony, o 2 protokół. Flip i nadal gotować, aż druga strona jest złoty kolor, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Przenieś do wyłożonego papierowym ręcznikiem miejsca, dopraw solą i namiotem folią podczas gotowania hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Korzystanie wacikiem-up ręcznik papierowy, pocierać wewnątrz heavy-dna 12-calowej patelni z olejem roślinnym, a następnie umieścić na średnim ogniu, aż tylko zaczyna palić. Przyprawić krążki wołowe na wierzchu solą i pieprzem, a następnie umieścić, przyprawione bokiem w dół, na patelni. Korzystając z tyłu ciężkiej, płaskiej szpatułki, mocno przyciśnij krążki wołowe, aby utworzyć okrągłe paszteciki o średnicy 4 cali, uważając, aby nie przyklejały się do dna szpatułki. Doprawić wierzch solą i pieprzem. Gotować, aż powstanie chrupiąca brązowa skorupa, o 2-protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Ostrożnie zeskrobać paszteciki z patelni i odwrócić. Top każdy patty z 1 kawałek amerykańskiego sera. Gotować, aż ser się rozpuści, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański SerAmerykański Ser
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Podczas gotowania hamburgery, rozprowadzić górną bułkę z 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
13
Na wierzch sosu ułożyć 1 sałatę liściową i 2 pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
Umieść 1 ugotowany burger patty na każdej dolnej bułce, a następnie patty z grzybami i drugi burger patty. Zamknąć kanapki i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn