The Burger Bar-Tyler Florence

The Burger Bar-Tyler Florence
Burger Bar-Tyler Florence może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1717 kalorii, 74g białka, oraz 139g tłuszczu. Na 8,37 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Najlepszy sernik Tylera Florence, Tyler Florence ' s marynowane buraki Martini, oraz Sałatka ziemniaczana mamy tolana (Tyler Florence).

Instrukcje

1
KARMELIZOWANA CEBULA:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
2
Masło i oliwę rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać plasterki cebuli, posypać solą i pieprzem.Gotować powoli, aż dobrze karmelizowane, 15 do 20 protokół.HERBED CHRZAN MAJONEZ:.Wymieszać majonez, chrzan, mielone zioła, oliwę z oliwek, wycisnąć sok z cytryny, sól i pieprz.PIECZARKI SMAŻONE:.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Grzyby Saute w oliwie z oliwek z plasterkami czosnku i liści tymianku na bardzo dużym ogniu, aż ładnie rumiane, 8 do 10 protokół. Wymieszaj kilka kropli świeżego soku z cytryny.BOCZEK Z ROZMARYNEM:.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
5
Kłaść pokrojony boczek na blasze do pieczenia, listki z gałązki rozmarynu i wrzuć na boczek z dużą ilością czarnego pieprzu i piecz w 204°, aż boczek będzie chrupiący, 10 minut.POMIDORY Z SOLĄ MORSKĄ I SZCZYPIORKIEM:.Pomidory pokroić w plasterki, skropić oliwą z oliwek, posypać solą morską i posiekanym szczypiorkiem.MONTAŻ HAMBURGERY:.Rozgrzej dużą patelnię żeliwną do średnio gorącej.Osuszyć niewielką ilość oleju na ręczniku papierowym i ostrożnie i szybko wytrzeć gorącą patelnię, aby uzyskać nieprzywierającą powierzchnię.Mielone mięso doprawić w misce solą i pieprzem.Daj mu 3 obroty w misce rękami lub dużą łyżką i gotowe.Kształt na 4 paszteciki.Gdy patelnia jest gorąca, umieścić hamburgery na patelni i gotować 4 protokół z pierwszej strony i 5 na drugiej Stronie na rzadkie; 7 minut na stronie dla średnich, dodając ser w ostatniej minucie lub dwóch, stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć hamburgery na talerz.Pocierać patelnię ręcznikiem papierowym, aby oczyścić go ponownie.Następnie tosty bułki ściąć stronę w dół Przez 1 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać hamburgery w bułkach z akompaniamentami powyżej.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Składniki

227Orzechy dowolne (posiekane)łyżka ketchupułyżka ketchupu907Orzechy dowolne (posiekane)mostek wołowy mielonymostek wołowy mielony907Orzechy dowolne (posiekane)czerwone i żółte pomidory befsztykoweczerwone i żółte pomidory befsztykowe1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek2pokrojone ząbki czosnkupokrojone ząbki czosnku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4bułki hamburgerowe, split (lub inny rodzaj bułki)bułki hamburgerowe, split (lub inny rodzaj bułki)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielone zioła (pietruszka, bazylia, szczypiorek lub szalotka)świeżo mielone zioła (pietruszka, bazylia, szczypiorek lub szalotka)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chrzan preparowanychrzan preparowany1cytryna, sok zcytryna, sok z4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2wyciska sok z cytryny)wyciska sok z cytryny)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki454Orzechy dowolne (posiekane)grubo pokrojone grzybygrubo pokrojone grzyby596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyoliwa z oliwek (mżawka)oliwa z oliwek (mżawka)2cebula pokrojona w 1/2 cala plastrycebula pokrojona w 1/2 cala plastry4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo popękany pieprzświeżo popękany pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypopękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz1sprigrozmaryn (usuń liście)rozmaryn (usuń liście)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony(duża tuba)(duża tuba)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku4plastryser szwajcarski (cienkie plastry)ser szwajcarski (cienkie plastry)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku2(zima)masło niesolonemasło niesolone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn