That Ol' Cap Magic

That Ol' Cap Magic
Ta stara Czapka Magic to przystawka, która serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 22g tłuszczu i w sumie 259 kalorii. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką czapki grzybowe, bułkę tartą, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makaroniki Cap 'n Crunch z nadzieniem do ciasta Cap' n Crunch, Candy Cap, oraz Puddingi z czarną czapką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wrzuć czapki grzybowe z wystarczającą ilością oliwy z oliwek, aby pokryć czapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj rozmaryn, tymianek i czosnek i dokładnie połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Umieść ruszt do pieczenia na blasze do pieczenia. Na blasze do pieczenia Odwróć czapki grzybów do góry nogami, stroną łodygi skierowaną do góry. Piecz czapki grzybów do 10 minut lub do momentu, gdy końcówka noża do obierania zostanie włożona w bok grzyba z niewielkim oporem lub bez oporu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Podgrzej brojlery do wysokości i przesuń ruszt piekarnika o 1 poziom. Kopiec 1 łyżka nadzienia do każdej czapki grzybowej, unikając nadmiernego nadziewania czapek. Przykryj każdą czapkę wystarczającą ilością bułki tartej, aby przykryć nadzienie. Podsmażaj czapki grzybów na wysokim poziomie przez 3 do 4 minut lub do momentu, gdy bąbelki nadzienia i wierzchołki się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn