That Ol' Cap Magic
Ta stara Czapka Magic to przystawka, która serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 22g tłuszczu i w sumie 259 kalorii. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką czapki grzybowe, bułkę tartą, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Makaroniki Cap 'n Crunch z nadzieniem do ciasta Cap' n Crunch, Candy Cap, oraz Puddingi z czarną czapką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce wrzuć czapki grzybowe z wystarczającą ilością oliwy z oliwek, aby pokryć czapki.
Dodaj rozmaryn, tymianek i czosnek i dokładnie połącz.
Umieść ruszt do pieczenia na blasze do pieczenia. Na blasze do pieczenia Odwróć czapki grzybów do góry nogami, stroną łodygi skierowaną do góry. Piecz czapki grzybów do 10 minut lub do momentu, gdy końcówka noża do obierania zostanie włożona w bok grzyba z niewielkim oporem lub bez oporu.
Podgrzej brojlery do wysokości i przesuń ruszt piekarnika o 1 poziom. Kopiec 1 łyżka nadzienia do każdej czapki grzybowej, unikając nadmiernego nadziewania czapek. Przykryj każdą czapkę wystarczającą ilością bułki tartej, aby przykryć nadzienie. Podsmażaj czapki grzybów na wysokim poziomie przez 3 do 4 minut lub do momentu, gdy bąbelki nadzienia i wierzchołki się zrumienią.