Tex-Mex Migas
Tex - mex Migas to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 19g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz chipsy tortilla, meksykańskie chorizo, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka, oraz Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozbij jajka do miski i ubijaj białka i żółtka, aż dobrze się połączą.
Dodać chorizo na patelni na średnim ogniu i smażyć, rozbijając go na kruszonki. Jak mięso gotuje, uwolni dużo oleju. Popchnij chorizo do krawędzi patelni, pozostawiając jak najwięcej oleju w środku, jak to możliwe.
Dodać czosnek, cebula i papryka i podsmażyć, aż cebula zacząć przeźroczyste.
Dodać chipsy tortilla i salsa i wymieszać wszystko razem z chorizo, upewniając się, że chipsy są pokryte olejem.
Na wszystko wlać jajka, a następnie posypać serem. Daj mieszaninę kilka stirs aż jajka są gotowane tylko nieśmiały pożądanej doneness. Jajka będą nadal gotować po ich talerzu, więc jeśli chcesz, aby były miękkie, musisz wyjąć je z patelni, gdy są jeszcze tylko trochę ciekłe.
Udekoruj kolendrą i podawaj z ciepłymi tortillami.