Tetrazzini Z Indyka
Tetrazzini z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, śmietanę, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Tetrazzini Z Indyka, Tetrazzini Z Indyka, oraz Tetrazzini Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Indyka posypać 1/2 łyżeczki cebuli w proszku, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodać indyka na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Dodaj 1/4 łyżeczki cebuli w proszku, sherry i grzyby na patelnię. Przykryć i gotować 4 protokół lub aż grzyby będą miękkie.
W dużej misce połącz groszek, mleko, śmietanę, ser i zupę. Posiekaj indyka.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, makaron, indyk i mieszaninę grzybów do mieszaniny zupy, rzucając delikatnie połączyć. Wymieszać łyżkę do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Połączyć bułkę tartą i masło w małym naczyniu, podrzucając do połączenia.
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie makaronu.
Piec w 450 przez 12 minut lub do bąbelków i dokładnie ogrzane.