Terryna Wakacyjna
Holiday Terrine może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 14. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka komercyjnego pesto bazyliowego, oliwki nadziewane pimiento, zapakowane w oliwę suszone połówki pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, oraz Terryna Brokułowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 5-x 3-calowa patelnia mini-bochenek z przezroczystą lub kolorową folią z tworzywa sztucznego, dzięki czemu dodatkowe opakowanie rozciąga się na krawędziach patelni, dzięki czemu można uszczelnić górę po zakończeniu. W średniej misce, połączyć ser śmietankowy, kozi ser i mleko; dobrze wymieszać.
Rozłóż pesto na dnie plastikowej patelni wyłożonej folią.
Połowę masy serowej rozłożyć na pesto.
Połączyć oliwki; rozprowadzić na mieszaninie sera, naciskając z tyłu łyżką lub łopatką. Łyżka pozostałej mieszanki sera na oliwkach; rozprowadzić na równą warstwę za pomocą szpatułki. Łyżka suszonych pomidorów równomiernie na mieszaninie sera, naciskając tylną łyżką lub łopatką.
Doprowadzić krawędzie folii na terrine; szczelnie uszczelnić. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin, aby ustawić.
Aby służyć, unmold terrine na talerzu lub talerzu; surround z krakersami pszenicy. Terrine można przechowywać w lodówce do 3 dni po zrobieniu.