Teriyaki Steak Subs
Przepis Teriyaki stek Subs może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla valentin day. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, sos sojowy, bułeczki hoagie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer steak subs, Stek Teriyaki, oraz Stek Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć sos stek, brązowy cukier, sos sojowy i imbir; odstawić. Na dużej patelni lub wok, stek stir-smażyć, papryka i cebula w oleju przez 5 protokół
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w sosie reserved; wierzch z ananasem.
Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub do ogrzania. Łyżka mieszanki mięsa na rolkach; top każdy z dwoma plastrami ananasa.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.