Teriyaki Chicken Party Sub
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Teriyaki Chicken Party Sub. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, piersi z kurczaka, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Skrzydełka kurczaka Teriyaki ze świeżym sosem Teriyaki, Kurczak Teriyaki (Tori No Teriyaki), oraz Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić piersi kurczaka między dwoma kawałkami folii i funt do około 3/4 cala grubości.
Zdjąć folię, następnie połączyć kurczaka i marynatę teriyaki w dużej torbie zamrażarki i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Wymieszać majonez, Sriracha i szalotki w misce; doprawić solą i pieprzem.
Grillować plastry ananasa do zwęglenia, około 2 minut na stronę.
Kurczaka wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Lekko posmaruj ruszt olejem roślinnym za pomocą ręcznika papierowego lub silikonowej szczotki. Grill kurczaka aż gotowane przez, 5 do 7 minut na stronie. Płaszcz w tosty sezamu, a następnie cienko pokroić na przekątnej.
Budowa kanapki: podziel bagietkę na pół wzdłuż i lekko przypieczętuj grill. Schmear mieszaninę majonez na górze bagietki.
Połóż kurczaka na dnie bagietki. Wierzch z grillowanym ananasem, kapustą i bagietką.
Pokroić w pojedyncze kanapki i podawać z większą ilością marynaty teriyaki.