Tequila Pork Chile Verde
Tequila Pork Chile Verde jest bezglutenowe i bezmleczne napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ancho chile proszku, pomidory, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Wieprzowina Chile Verde, oraz Chile Verde z wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połączyć mąkę kukurydzianą i chile proszku w średniej misce.
Dodać wieprzowinę, podrzucając do płaszcza.
Wyjmij wieprzowinę z miski, rezerwując pozostałą mieszankę mąki kukurydzianej.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż rumiane. Wymieszać pozostałą mieszaninę mąki kukurydzianej; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać w pomidorach, bulion, chiles, i jalapeo;doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować 8 minut lub do Tomatillo są miękkie. Wymieszać cebulę i pozostałe składniki; dusić 1 minutę.