Tequila-Glazurowane Grillowane Udka Z Kurczaka
Tequila-glazurowane grillowane udka z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz udka z kurczaka, tequilę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Spróbuj tequili-glazurowane grillowane udka z kurczaka w ten weekend, Śliwkowe Glazurowane Grillowane Udka Z Kurczaka, oraz Morelowe glazurowane grillowane udka z kurczaka z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średnio wysokiego ciepła za pomocą obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik (pozostawić włączony prawy palnik).
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce; rub równomiernie kurczaka.
Doprowadzić sok ananasowy, tequila, i miód do wrzenia w małym rondlu; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki (o 10 minut).
Połącz skrobię kukurydzianą i 2 łyżeczki wody w małej misce i dobrze wymieszaj.
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny soku, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać ze skórką limonki, 3 łyżkami soku z limonki i czerwoną papryką.
Umieść kurczaka na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania nad prawym palnikiem (bezpośrednie ciepło). Przykryć i grillować przez 5 minut z każdej strony, fastrygując od czasu do czasu mieszaniną soku. Przesuń kurczaka do stojaka na grilla nad lewym palnikiem (pośrednie ciepło). Przykryć i grill dodatkowe 5 minut z każdej strony lub do czasu, fastrygowanie od czasu do czasu.