Tatry Smażone Na Boczku
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Boczek smażone Taters może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczku, ziemniaki do pieczenia, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Tatry z boczkiem # SundaySupper, Dżem z boczku i Guacamole Quesadilla z jajkiem sadzonym z dżemem z boczku Vinaigrette mżawka, oraz Tatry Zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1/4 kapie szklanki na patelni. Pokruszony bekon.
Połączyć pokrojone ziemniaki, połowa boczku, cebula, i dalej 3 składniki na patelni.
Gotować, pokryte, na małym ogniu 15 minut; odkryć i gotować 10 minut lub aż złoty kolor na dnie.
Posypać pozostałym boczkiem.