Tatar z łososia na chlebie pełnoziarnistym
Tatar z łososia na chlebie pełnoziarnistym może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Mieszanka mielonego pieprzu, majonezu, koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Tatar Z Łososia Na Chlebie Pełnoziarnistym, Łosoś wędzony na grillowanym chlebie Siedmioziarnistym z pomidorem i koperkiem, oraz Tatar Z Łososia.
Instrukcje
Wymieszać musztardę i majonez w małej misce, aby wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można zrobić 3 dni do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
W średniej misce wymieszać łososia i kolejne 8 składników. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 30 minut. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 4 godziny do przodu. Przechowywać w lodówce.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki musztardy na 1 stronie każdej kromki chleba.
Każdy kawałek chleba pokroić na 6 sztuk. Mieszankę Tatara z łososia podzielić na plastry chleba.
Przełożyć na talerz i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.