Tarty z krewetkami i kaszą

Tarty z krewetkami i kaszą
Przepis Shrimp' n ' Grits tarty może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w o 45 minut. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Mieszanka pieprzu, dekoracji: pietruszka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tarty z Grits ' n ' Shrimp, Tarty z kaszą i Gumbo, oraz Krewetki i kasza.

Instrukcje

1
Przynieś 2 szklanki bulionu z kurczaka, mleko, 2 łyżki masła i biały pieprz do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj kaszę; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodać parmezan i ubijać, aż się stopi i zmiksuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Łyżka 1 okrągłej łyżki stołowej pełnej mieszanki kaszy i sera do każdej lekko nasmarowanej filiżanki 3 (12-filiżanek) miniaturowych patelni do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
4
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do lekko rumiane. Zrób wgłębienie w środku ciepłych tart z kaszy, używając tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Ostudzić całkowicie w patelniach.
6
Usuń tarty z patelni na muffinki i umieść na patelni o wymiarach 15 x 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać szynkę i podsmażyć 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Posypać 3 łyżki mąki równomiernie na szynkę, i gotować, mieszając często, 1 do 2 minut lub aż lekko brązowy. Stopniowo dodawać Pozostałe 1 1/2 szklanki bulionu z kurczaka, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
9
Zmniejszyć ogień i gotować, często mieszając, 5 do 10 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać 3 łyżki posiekanej natki pietruszki i białego wina sos Worcestershire, i łyżką równomiernie do tarty. Top każdy z 1 krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10
Piec w 350 5 do 10 minut lub tylko do ciepłego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Dekorować, w razie potrzeby.
12
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy szynki pokrojonej w kostkę Cumberland Gap.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Pokrojona W Kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym.
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.
Aromaty gruszki Bartlett, gardenia, białej brzoskwini, białej herbaty, jaśminu, krakersów graham i słomy. Aromaty azjatyckiej gruszki, białej figi, białej brzoskwini, białej truskawki i kwiatów kopru włoskiego. Wykończenie jest suche, długie i napędzane kwasem.Dobrze komponuje się z pieczonym kurczakiem, sałatką Cezar, małżami, wieprzowiną z pigwy, grillowanym kabaczkiem, pstrągiem smażonym na patelni i bibimbapem.
Aromas of Bartlett pear, gardenia, white peach, white tea, jasmine, graham cracker, and straw. Flavors of Asian pear, white fig, white peach, white strawberry, and fennel flowers. The finish is dry, long and acid driven.Pairs well with roast chicken, Caesar salad, mussels, quince glazed pork chop, grilled squash, pan seared trout, and bibimbap.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn