Tarty z kozim serem z kompot cytrynowo-figowy
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites, Crostini z kozim serem z kompotem figowym, oraz Kompot Wiśniowy Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kompot, połącz pierwsze 7 składników w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut, mieszając od czasu do czasu. Gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, aż mieszanina zmniejsza się do około 1 szklanki (około 30 minut).
Umieścić mieszankę fig w robocie kuchennym; pulsować 5 razy lub aż drobno posiekane.
Umieścić w małej misce; przykryć i schłodzić.
Aby przygotować tarty, Rozgrzej piekarnik do 35
Ułóż muszle phyllo w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Połącz sery w średniej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie gładka.
Dodać białko jaja; dobrze ubić.
Dodać mleko; dobrze ubić.
Połącz cukier, mąkę i sól; dodaj do mieszaniny serów, dobrze ubijając.
Łyżka około 1 1/2 łyżeczki mieszanki sera do każdej powłoki phyllo.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu. Wierzch każdej tarty z około 1 1/2 łyżeczki kompot.