Tarty Waniliowo-Maślane
Tarty waniliowo-maślane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka maślanki, jajka, polewy: owoce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maślane Tarty Szachowe, Tarta Brzoskwiniowa Waniliowa, oraz Tarty jabłkowe z lodami waniliowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i mąkę w 3-qt. ciężki rondel; dodać maślankę i jajka, i ubijać, aż się zmiksuje. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 7 do 8 minut lub aż do grubości puddingu.
Wyjąć z ognia i wymieszać z pastą z fasoli waniliowej. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin.
W międzyczasie upiec zamrożone skorupki tarty zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i całkowicie ostudzić (około 30 minut). Łyżka budyniu do skorupek tart, i top z pożądanymi dodatkami tuż przed podaniem.