Tarty Sernikowe Ricotta

Tarty Sernikowe Ricotta
Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Ze Szparagami I Ricottą, Tarta Z Cytryną Ricotta, oraz Tarta z cukinią, szynką i ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. ubijaj ser, cukier, pół na pół, mąkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i wanilię mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Dodać jajka; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Wlać równomiernie do skorupy ciasta, dodając około 1/4 szklanki ciasta do każdej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec 25 do 30 min. albo dopóki Centra nie zostaną prawie ustawione. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin. Wierzch z owocami. Resztki tarty przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia4
Magazyn