Tarty Sernikowe Ricotta
Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis służy 40. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, mąkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Ze Szparagami I Ricottą, Tarta Z Cytryną Ricotta, oraz Tarta z cukinią, szynką i ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ubijaj ser, cukier, pół na pół, mąkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i wanilię mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Dodać jajka; dobrze wymieszać.
Wlać równomiernie do skorupy ciasta, dodając około 1/4 szklanki ciasta do każdej skorupy.
Piec 25 do 30 min. albo dopóki Centra nie zostaną prawie ustawione. Super.
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin. Wierzch z owocami. Resztki tarty przechowywać w lodówce.