Tarty Krabowo-Karczochowe
Tarty krabowo-Karczochowe to pescatarian przepis z 32 porcjami. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mąkę, margarynę, opakowania wonton i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowe Tarty Karczochowe, Tarty z karczochami i fetą, oraz Tarty Z Karczochami I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Dodać posiekaną paprykę, karczochy, i mięso krabowe; dobrze wymieszać.
Nałóż 32 miniaturowe kubki na muffinki w sprayu do gotowania. delikatnie naciśnij 1 wontgon opakowanie ilnto każdej filiżanki muffin, pozwalając końce wystają ponad krawędzie filiżanek. Łyżka mieszanki krabów równomiernie do kubków z wontonem; posypać serem i szczypiorkiem.
Brzegi owijek wonton posmarować roztopioną margaryną.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż mieszanina mięsa krabowego jest ustawiona i krawędzie wonton owijki są lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.