Tarty Czekoladowo-Miętowe
Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać kolor żywności, cukier puder, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Czekoladowe Z Kremem Miętowym, Tarty czekoladowo-miętowe z porzeczkami i jagodami, oraz Tarty Cukierki Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko spryskaj 24 mini kubki muffin sprayem do gotowania. Przygotować ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu z wyjątkiem: 3 łyżki oleju, 1 łyżka wody, 1 jajko i ekstrakt z mięty pieprzowej. Uformuj ciasto na 24 (1-calowe) kulki; umieść w filiżankach do muffinek.
Piec w temperaturze 375 F przez 8 do 10 minut lub aż zestaw. Natychmiast zrób Wcięcie w środku każdego ciastka z końcem drewnianej łyżki, aby utworzyć filiżankę. Fajne 30 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.
W średniej misce, ubij cukier puder, zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej, masło, mleko i czerwony kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka i kremowa. Łyżka lukier do dekoracji torby z dużą końcówką Gwiazdy (#5). Rura do każdego kubka cookie.
Posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.