Tarty Czekoladowe Bezglutenowe

Tarty Czekoladowe Bezglutenowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 145 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, liście mięty, ciasto i ciasto z ciasta oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Tarty Czekoladowe Bezglutenowe, Bezglutenowe Surowe Czekoladowe Tarty Orzechowe, oraz Bezglutenowe Czekoladowe Malinowe Mini Tarty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ugniataj ciasto, aż zmięknie i nie będzie już kruche. Nacisnąć około 1 1/2 łyżki ciasta w dolnej i górnej części każdej z 12 miseczek do muffinek o regularnym rozmiarze. Nakłucie DNA kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika; dno nakłuć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piec 5 do 7 minut dłużej lub aż krawędzie są złotobrązowe. Ostudzić 5 minut; ostrożnie wyjąć z patelni muffin do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tymczasem w rondlu 2-quart, wymieszać mleko i pudding wymieszać; gotować na średnim ogniu zgodnie z zaleceniami na pudełku. Zmniejszyć ogień do niskiej; wymieszać w czekoladzie. Kontynuuj gotowanie, mieszając, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wyjąć z ognia; ostudzić 15 minut.
7
Łyżka około 2 łyżki nadzienia do każdej ochłodzonej skorupy. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, aby schłodzić. Top każdy z 1 łyżką ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
8
Dekoruj malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn