Tartlets Butternut Squash
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać tartlets dyni Butternut spróbować. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka czosnku, dyni, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Tartaletki z dyni z pesto z jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieścić dyni w ungreased 17x12-calowy pół arkusza patelni.
Skropić oliwą z oliwek; wymieszać delikatnie, aby pokryć.
Posypać pieprzem i solą. Pieczeń 30 do 40 minut lub aż rumiane i miękkie, mieszając po 20 minut. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 30 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 204°.
W robocie kuchennym umieść czosnek. Przykryć; proces, z włączonymi i wyłączonymi impulsami, aż do posiekania.
Dodać dyni, śmietanę i posiekaną szałwię. Przykryć; proces 1 do 2 minut lub do gładkiej, skrobanie miski od czasu do czasu.
Linia ciastka arkusz lub pół arkusza patelni z folią. Łyżka około 1 zaokrąglone łyżeczka mieszanka dyni Butternut do każdej powłoki filo.
Piec 7 do 9 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe. Natychmiast wyjąć do regału chłodzącego.
Dekoruj liśćmi szałwii i pieprzem.