Tartine Bakery ' s Tuna Tartine
Tartine Bakery z tuńczykiem Tartine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 24g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kombinacji i oliwek, sól, ocet winny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tartine Bakery Deluxe Double Chocolate Cookies, Ugotuj książkę: Tartine z tuńczykiem, oraz Tartine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać żółtko, musztardę i ocet winny z dużą szczyptą soli. Podczas energicznego ubijania skropić olejem trochę na raz, aby uformować majonez.
Kaparówki wymieszać z majonezem, a następnie doprawić solą i odrobiną octu, jeśli to konieczne.
Majonez kaparowy rozprowadzić na chlebie aż do brzegów. Łyżka tuńczyka na chleb i top go z pyleniem papryki.
Kanapki z otwartą twarzą podawać z wyciśnięciem cytryny.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.