Tartaletki Z Dyni
Tartaletki z dyni mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz przyprawę pumpkin pie, wodę, sproszkowaną żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tartaletki Bezowe Z Dyni Morelowej, Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni, oraz tartaletki chlebowe, szybkie tartaletki chlebowe z serem ziemniaczanym.
Instrukcje
Spray 2 (24 count) mini tace na muffinki z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Zmiękcz żelatynę w małej misce, łącząc ją z zimną wodą, mieszając widelcem.
Rozgrzać śmietanę w małym garnku na małym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie gotować.
Wyjmij go z ognia i ubijaj zmiękczoną żelatynę. Odstawić i ostudzić do temperatury pokojowej.
W misce miksera stojącego, dodać serek i ubić, aż będzie gładka.
Dodać brązowy cukier, 2 łyżeczki przyprawy pumpkin pie, sól, i wanilia. Zeskrobać po bokach miski gumową szpatułką.
Dodać śmietanę, syrop klonowy i nadzienie ciasto z dyni.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Powoli skropić w ciężkiej mieszance kremu i żelatyny.
Równomiernie podzielić dyniowe nadzienie na 2 puszki muffinek, około 1 1/2 łyżki na muffinkę. Gdy wszystkie kubki są wypełnione umieścić imbir snap cookie na nadzienie dyni w każdej puszce. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż zestaw, około 2 godzin.
Aby usunąć, włóż gorącą wodę do tacy na arkusze.
Umieść puszki muffinów w gorącej wodzie na 30 sekund. Ułożyć czystą blachę na blaszce muffin i odwrócić. Ostrożnie podnieś tacę na muffinki, aby uwolnić tarty. Ułóż je na półmisku.
W schłodzonej misce dodaj śmietanę, cukier puder i pozostałą 1/2 łyżeczki przyprawy do ciasta z dyni. Ubij mikserem ręcznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Przed podaniem nałóż łyżeczkę bitej śmietany na każdą tartę.