Tarta Śmietankowa Z Dyni
Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 195 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać toffi instant pudding i ciasto napełniania mix, jajka, bitą polewą, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta orzechowo-orzechowa z bitą śmietaną, Pecan Pumpkin Butter Pie With Butterscotch Cream, oraz Placki Dyniowe Z Serem Śmietankowym I Masłem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieścić pie crust w 10-calowy tart patelni z wyjmowanym dnem, jak w polu na ciasto z jednym-Crust wypełnione. Naciśnij w dolnej i górnej części patelni. W razie potrzeby przyciąć krawędź. NIE KŁUĆ SKORUPY.
W dużej misce ubić składniki nadzienia trzepaczką, aż dokładnie się połączą.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 204°. W razie potrzeby przykryj krawędź skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do ostygnięcia.
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać ubitą polewę i pudding z karmelu wymieszać; ubić na gładką i kremową masę.
W schłodzonej małej misce, ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania, suchy pudding z białej czekolady wymieszać i wanilię z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Napełnij torebkę ciasta mieszaniną śmietany; wymieszaj wokół krawędzi i środka ciasta.
Dekoruj połówkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce.