Włoski Tort Weselny

Włoski Tort Weselny
Włoski tort weselny może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 706 kalorii, 5G białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Jeśli masz pekany, lukier z serem śmietankowym, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Weselny Vanillan Włoski Maślany, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska zupa weselna II podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko pokryć 2 (8-calowe) patelnie w sprayu do gotowania; odstawić. W dużej misce połączyć ciasto, masło, maślankę,białka i ekstrakty. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund, skrobanie boki miski w razie potrzeby. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty. Złóż pokruszony ananas, kokos i 1 szklankę orzechów pekan. Ciasto podzielić na 2 gotowe Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony AnanasKruszony Ananas
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
Ciasto MixCiasto Mix
KokosKokos
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 31 do 36 minut lub aż tester włożony w środek wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie włączyć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce wymieszać pozostałe 1 szklankę orzechów pekan i lukier. Ząbkowanym nożem pokrój oba ciasta poziomo, aby utworzyć 4 warstwy. Frost wierzchu każdej warstwy z 1/2 szklanki lukru i stos na wierzchu następnej warstwy. Użyj pozostałego lukru, aby zamrozić całe ciasto na zewnątrz. Pokrój i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn