Tarta ze szparagami i pomidorami
Tarta ze szparagami i pomidorami wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz końcówki szparagów, pomidory w puszkach, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 38%. Spróbuj Szparagi, pomidorki wiśniowe i tarta z fetą, Tarta Ze Szparagami, oraz Tarta Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść zamrożoną skórkę ciasta na blasze do pieczenia. Nakłuć dno skorupy widelcem i piec przez 10 minut.
Podsmażyć boczek na patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowym ręczniku.
Dodaj cebulę i szparagi porady na patelni z tłuszczu boczku i saute do miękkości, około 5 protokół.
W dużej misce ubij ricottę, mleko i jajka.
Dodać natkę pietruszki, połowę pomidorów i doprawić solą i pieprzem.
Dodać szparagi i mieszankę cebuli i dobrze połączyć.
Wlać mieszaninę jajek do przygotowanej skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy nadzienie ustawi się, a tarta będzie lekko rumiana na wierzchu.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
W małej misce wrzucić pozostałe pomidory z bazylią, octem balsamicznym i doprawić szczyptą soli i pieprzu.
Podawać jako ozdoba do tarty.