Tarta z porem i kurkami

Tarta z porem i kurkami
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, mąkę, kurki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta z porem i kurkami, Tarte Aux Girolles- " tarta Kurkowa, oraz Tarta Z Pora.

Instrukcje

1
Zrobić skórkę: w średniej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz. Masło wcierać w mąkę, aż większość z nich wygląda jak mączka kukurydziana, ale niektóre większe kawałki wielkości grochu pozostają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Mżawka w 3 łyżkach. lodowata woda, szybko mieszając widelcem. Lub mąkę pulsacyjną, sól, pieprz i masło w robocie kuchennym, aż powstanie gruba mieszanka o konsystencji mąki kukurydzianej, a następnie skropić lodowatą wodą, aż ciasto się połączy. Obróć ciasto na duży kawałek folii i użyj folii, aby nacisnąć ciasto na 1-in.- gruby dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Karmelki I Tootsie Roll MidgeesKarmelki I Tootsie Roll Midgees
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
4
Lekko posmarować powierzchnię roboczą. Rozpakuj ciasto; wałkiem delikatnie rozwałkuj, obracając ciasto 90 między każdą rolką, w 12-calowy. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
5
Miejsce rozwałkowane ciasto w 9 1/2-in. tart pan. Wykończ krawędzie równo z krawędziami patelni. Ciasto przykryć dużym kawałkiem folii aluminiowej i zważyć ciężarami ciasta, suszoną fasolą lub niegotowanym ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki2 Kulki Dobrej Jakości Mozzarelli O Wadze 4 Uncji, Porwane Na Kawałki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
6
Piec ciasto 20 protokół. Podnieś folię i ciężary off skorupy i piec, aż zacznie się złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych2 łyżki Pestek Dyni, Uprażonych
7
Niech skorupa ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
8
W międzyczasie wykonaj nadzienie: rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
9
Dodać pory i sól i gotować, mieszając, aż pory będą miękkie, o 3 protokół. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać grzyby. Gotować, stale mieszając, aż grzyby wydadzą swój płyn, 5 do 10 minut. Wymieszać tymianek, śmietanę i pieprz, a następnie wyłączyć ogień i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
Pignolis (orzeszki Piniowe), PrażonePignolis (orzeszki Piniowe), Prażone
1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony1 Mrożony Sernik Nowojorski (30 Uncji), Rozmrożony
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
10
Połowę startego sera rozłożyć na tartej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
11
Na wierzchu rozprowadzić mieszankę pora-pieczarki i posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
12
Piec, aż ser topi się i złocisty, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
13
Odstawić na 10 minut przed cięciem.
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn