Tarta Z Pesto Pomidorowego

Tarta Z Pesto Pomidorowego
Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 22g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką majonez, parmezan, pomidory śliwkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Z Cukinii, Pomidorów I Pesto, Tarta z parmezanem z pesto z pomidorów i bazylii, oraz Tarta z pesto pomidorowego ze skórką kalafiorową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwiń ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
2
Rzuć do 14-calowego. x 12-W. prostokąt; przenieść na nie natłuszczoną blachę do pieczenia. Krawędzie fletu; nakłuć dno widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posyp 1 szklanką sera mozzarella; na wierzch z pomidorami. W małej misce wymieszaj majonez, parmezan, pesto, pieprz i pozostałą mozzarellę do zmiksowania; posmarować pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
PomidorPomidor
PieprzPieprz
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Piec 10-12 minut dłużej lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a nadzienie będzie musujące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn