Tarta Z Masłem Orzechowym Żurawinowym
Need a deser bezglutenowy? Pecan Cranberry Butter tarty może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 144 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Tarta Z Orzechami Żurawinowymi, Tarta Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Tarty czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj brązowy cukier, posiekane pekany, suszoną żurawinę, masło, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, jajko i brandy.
Ułóż skorupki tarty na blasze do pieczenia i łyżkę nadzienia orzechowo-żurawinowego do każdej skorupki około 2/3 pełnej.
Do każdej tarty dodaj 1 połówkę orzechów pekan i 1 świeżą żurawinę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupki tarty są lekko rumiane i nadzienie jest bulgotanie, 18 do 20 minut.