Tarta Z Kremem Cytrynowym
Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 251 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz maliny, cool whip lite bited polewa, żucia ciasteczka wypełnione malinami, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym, Tarta Z Kremem Cytrynowym, oraz Tarta lodowa cytrynowo-imbirowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstaw ciasteczka, wypełniając stronę w dół, wzdłuż środka nasmarowanej 9-calowej patelni sprężynowej. Odstawić.
Żelatynę rozpuścić w 1 szklance wrzącej wody. Wymieszać w 1 szklance zimnej wody. Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje.
Umieść mrożony jogurt w pojemniku blendera; przykryj. Zmiksować na gładką masę. Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny, mieszając aż do uzyskania gładkości. Mieszanka mieszaniny żelatyny, 1 szklanka ubitej polewy i skórki cytrynowej w dużej misce.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowaną patelnię. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Udekoruj pozostałą bitą polewą i malinami.