Tarta Z Czekoladą

Tarta Z Czekoladą
Chocolate Gear Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę migdałową, kakao w proszku, mąka ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Wyznanie #139: utknęłam W świątecznym ekwipunku ... gorzka czekolada migdałowe Florentynki, Must Have Baby Gear, oraz Tam Valley Bike Club Przekładnia Łańcuchowa Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: elastyczna patelnia do tarty: dowolny sklep z artykułami do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Krem umieścić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Gorącą śmietanę polać posiekaną czekoladą i miksować trzepaczką. Gorący krem roztopi czekoladę. Kontynuuj ubijanie, aż ganache będzie gładki. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
W średniej wielkości misce umieścić masło, sól, cukier, jajko i mąkę migdałową. Mąka migdałowa doda smaku ciastu. Użyj miksera elektrycznego ustawionego na średniej prędkości, aby pokonać mieszaninę aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać mąkę ciasto i kakao w proszku i wymieszać tylko do ciasta jest gładka i trzyma razem, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mąka TortowaMąka Tortowa
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Wyjąć ciasto z miski i wkleić na dysk. Owinąć ciasto w folię i umieścić w lodówce na co najmniej 1 godzinę przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Gdy będziesz gotowy do użycia ciasta, wyjmij je z lodówki i daj 4 lub 5 szybkich uderzeń wałkiem do ciasta. To zmiękcza zimne masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Rozwałkuj ciasto do żądanego rozmiaru na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Użyj 2-calowego zwykłego noża, aby wyciąć skorupy tarty z ciasta. Użyj 11/2-calowego rowkowanego noża do cięcia "kół zębatych" na górze każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
9
Umieścić każdą skorupę tarty w elastycznej mini-patelni i użyć widelca do dokowania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Umieść przekładnie na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Piec każdą patelnię ciasta przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Umieść ganache w woreczku (bez końcówki). Ganache powinien być nieco bardziej miękki niż konsystencja pasty do zębów. Wlej ganache do każdej tarty. Ustaw kawałek w kształcie koła zębatego na końcu i tarty są gotowe do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn