Tarta Z Czekoladą

Tarta Z Czekoladą
Chocolate Gear Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę migdałową, kakao w proszku, mąka ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Wyznanie #139: utknęłam W świątecznym ekwipunku ... gorzka czekolada migdałowe Florentynki, Must Have Baby Gear, oraz Tam Valley Bike Club Przekładnia Łańcuchowa Rub dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: elastyczna patelnia do tarty: dowolny sklep z artykułami do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Krem umieścić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Gorącą śmietanę polać posiekaną czekoladą i miksować trzepaczką. Gorący krem roztopi czekoladę. Kontynuuj ubijanie, aż ganache będzie gładki. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
W średniej wielkości misce umieścić masło, sól, cukier, jajko i mąkę migdałową. Mąka migdałowa doda smaku ciastu. Użyj miksera elektrycznego ustawionego na średniej prędkości, aby pokonać mieszaninę aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4
Dodać mąkę ciasto i kakao w proszku i wymieszać tylko do ciasta jest gładka i trzyma razem, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mąka TortowaMąka Tortowa
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
5
Wyjąć ciasto z miski i wkleić na dysk. Owinąć ciasto w folię i umieścić w lodówce na co najmniej 1 godzinę przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Gdy będziesz gotowy do użycia ciasta, wyjmij je z lodówki i daj 4 lub 5 szybkich uderzeń wałkiem do ciasta. To zmiękcza zimne masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Rozwałkuj ciasto do żądanego rozmiaru na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
8
Użyj 2-calowego zwykłego noża, aby wyciąć skorupy tarty z ciasta. Użyj 11/2-calowego rowkowanego noża do cięcia "kół zębatych" na górze każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
9
Umieścić każdą skorupę tarty w elastycznej mini-patelni i użyć widelca do dokowania ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Umieść przekładnie na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Piec każdą patelnię ciasta przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Umieść ganache w woreczku (bez końcówki). Ganache powinien być nieco bardziej miękki niż konsystencja pasty do zębów. Wlej ganache do każdej tarty. Ustaw kawałek w kształcie koła zębatego na końcu i tarty są gotowe do podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn