Tarta Z Czekoladą
Chocolate Gear Tart może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Ten przepis służy 50 i kosztuje 18 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę migdałową, kakao w proszku, mąka ciasto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Wyznanie #139: utknęłam W świątecznym ekwipunku ... gorzka czekolada migdałowe Florentynki, Must Have Baby Gear, oraz Tam Valley Bike Club Przekładnia Łańcuchowa Rub dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: elastyczna patelnia do tarty: dowolny sklep z artykułami do pieczenia
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Krem umieścić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Gorącą śmietanę polać posiekaną czekoladą i miksować trzepaczką. Gorący krem roztopi czekoladę. Kontynuuj ubijanie, aż ganache będzie gładki. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej wielkości misce umieścić masło, sól, cukier, jajko i mąkę migdałową. Mąka migdałowa doda smaku ciastu. Użyj miksera elektrycznego ustawionego na średniej prędkości, aby pokonać mieszaninę aż do połączenia.
Dodać mąkę ciasto i kakao w proszku i wymieszać tylko do ciasta jest gładka i trzyma razem, o 30 sekund.
Wyjąć ciasto z miski i wkleić na dysk. Owinąć ciasto w folię i umieścić w lodówce na co najmniej 1 godzinę przed użyciem.
Gdy będziesz gotowy do użycia ciasta, wyjmij je z lodówki i daj 4 lub 5 szybkich uderzeń wałkiem do ciasta. To zmiękcza zimne masło.
Rozwałkuj ciasto do żądanego rozmiaru na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Użyj 2-calowego zwykłego noża, aby wyciąć skorupy tarty z ciasta. Użyj 11/2-calowego rowkowanego noża do cięcia "kół zębatych" na górze każdej tarty.
Umieścić każdą skorupę tarty w elastycznej mini-patelni i użyć widelca do dokowania ciasta.
Umieść przekładnie na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Piec każdą patelnię ciasta przez 10 minut.
Umieść ganache w woreczku (bez końcówki). Ganache powinien być nieco bardziej miękki niż konsystencja pasty do zębów. Wlej ganache do każdej tarty. Ustaw kawałek w kształcie koła zębatego na końcu i tarty są gotowe do podania.