Tarta z cebulą i boczkiem

Tarta z cebulą i boczkiem
Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli 92 grosze za porcję spada w budżecie, tarta z cebulą i boczkiem może być wybitna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz crème fraîche, sól morska, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta z cebulą i boczkiem, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta Z Boczkiem I Cebulą.

Instrukcje

1
Połączyć 1 szklanka mąki, 1 szklanka ciepłej wody, i 1 łyżeczka drożdży w dużej misce; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć miskę folią i odstawić do pęcherzyków mieszaniny, o 30 protokół. Wymieszać z solą, następnie 1 1/4 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Wymieszać do miękkiego lekko lepkiego ciasta, dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli jest bardzo lepki. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym obszarze bez przeciągów, aż podwoi objętość, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozgrzej piekarnik do 260°. Lekko mąki 2 duże blachy do pieczenia. Lekko mąki ręce; punch dół ciasta i podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj każdą połówkę na lekko posypanej mąką powierzchni do cienkiego prostokąta o wymiarach 16x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Przenieść każdy prostokąt do przygotowanej blachy do pieczenia. Jeśli ciasto kurczy się, zwinąć lub rozciągnąć każdy z powrotem do rozmiaru. Puree crème fraîche, twarożek i śmietana w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TwarożekTwarożek
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Krem rozprowadzić na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
KremKrem
8
Cebulę i surowy boczek posypać mieszanką śmietany, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
KremKrem
9
Piec tarty, aż krawędzie skórki są chrupiące i brązowe, o 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Obficie posypać pieprzem; pokroić na kawałki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
11
* Sprzedawane w niektórych supermarketach. Jeśli jest niedostępny, podgrzać 1 szklankę śmietany do ubijania do letniej (85°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
12
Zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżkach maślanki. Przykryć i odstawić w ciepłym, wolnym od przeciągów obszarze, aż lekko zgęstnieje, 24 do 48 godzin, w zależności od temperatury pomieszczenia. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn