Tarta z cebulą i boczkiem

Tarta z cebulą i boczkiem
Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli 92 grosze za porcję spada w budżecie, tarta z cebulą i boczkiem może być wybitna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz crème fraîche, sól morska, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta z cebulą i boczkiem, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta Z Boczkiem I Cebulą.

Instrukcje

1
Połączyć 1 szklanka mąki, 1 szklanka ciepłej wody, i 1 łyżeczka drożdży w dużej misce; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć miskę folią i odstawić do pęcherzyków mieszaniny, o 30 protokół. Wymieszać z solą, następnie 1 1/4 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać do miękkiego lekko lepkiego ciasta, dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli jest bardzo lepki. Przykryj miskę folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym obszarze bez przeciągów, aż podwoi objętość, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozgrzej piekarnik do 260°. Lekko mąki 2 duże blachy do pieczenia. Lekko mąki ręce; punch dół ciasta i podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj każdą połówkę na lekko posypanej mąką powierzchni do cienkiego prostokąta o wymiarach 16x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Przenieść każdy prostokąt do przygotowanej blachy do pieczenia. Jeśli ciasto kurczy się, zwinąć lub rozciągnąć każdy z powrotem do rozmiaru. Puree crème fraîche, twarożek i śmietana w procesorze, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TwarożekTwarożek
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Krem rozprowadzić na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
8
Cebulę i surowy boczek posypać mieszanką śmietany, dzieląc równo.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
KremKrem
9
Piec tarty, aż krawędzie skórki są chrupiące i brązowe, o 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Obficie posypać pieprzem; pokroić na kawałki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
11
* Sprzedawane w niektórych supermarketach. Jeśli jest niedostępny, podgrzać 1 szklankę śmietany do ubijania do letniej (85°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
12
Zdjąć z ognia i wymieszać w 2 łyżkach maślanki. Przykryć i odstawić w ciepłym, wolnym od przeciągów obszarze, aż lekko zgęstnieje, 24 do 48 godzin, w zależności od temperatury pomieszczenia. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn