Tarta z cebulą i boczkiem
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz boczek, kminek, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta z cebulą i boczkiem, Tarta z cebulą i boczkiem, oraz Tarta Z Boczkiem I Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. podsmaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż lekko chrupiące.
Spuścić wszystkie, ale 1 łyżka kapie z boczku z patelni.
Dodaj cebulę do boczku i smażyć na średnim ogniu, aż cebula będzie bardzo miękka, ale nie Brązowy, o 20 protokół. Super.
Ubij jajko, śmietanę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową w dużej misce, aby wymieszać. Wymieszać schłodzoną mieszankę cebuli.
Ciasto do pizzy rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 13x10 cali.
Przełożyć na blachę do pieczenia.
Rozłóż mieszankę cebuli na cieście, pozostawiając 1/2 cala gładkiej granicy wokół krawędzi.
Piec tarta, aż krem cebulowy jest ustawiony i skorupa jest złotobrązowy wokół krawędzi i brązowy na dole, o 25 protokół.