Tarta Szkliwiona Z Dyni
Tarta szkliwiona z dyni wymaga ok. 2 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 53 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ciasto francuskie z masłem, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta Szkliwiona Z Dyni, Tarta Z Pieczonej Dyni, oraz Tarta z dyni i parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i posmarować masłem.
Dynię posmarować roztopionym masłem i posypać 1 1/2 łyżki cukru. Pieczeń przez około 45 protokół, przewracając plastry squasha w połowie, lub aż zmięknie.
W międzyczasie rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14 na 6 cali i przenieś na pergaminową blachę do pieczenia. Nakłuć ciasto na całym widelcem i przechowywać w lodówce, aż firma, o 5 protokół. Wymieszać z innym arkuszem pergaminu i płaską blachą i piec przez około 30 minut, aż ciasto będzie lekko złociste Na spodzie, ale nie ustawi się.
Wyjąć górną blachę i pergamin i piec przez 10 minut dłużej, aż ciasto będzie złote i chrupiące.
Serek śmietankowy zmiksować z cynamonem i pozostałą 1/2 łyżką cukru i rozłożyć na cieście. Ułóż plastry squasha na górze.
Posmaruj konfiturami morelowymi i posyp orzechami pekan.
Pokroić w plasterki i podawać.